fredag 10 oktober 2008

Långt halsband


Jag har gjort ett lite längre halsband. Har tänkt göra ett länge nu men det har inte blivit av förren idag. Hjärtarna köpte jag som mycket annat på stenmässan.

torsdag 9 oktober 2008

Ny höst brosch till mig


Jag har börjat använda min grå höstkappa så jag ville göra någonting som gör den lite gladare.

onsdag 8 oktober 2008

5 Nya örhängen

Jag gjorde några örhängen medan maten stod i ugnen.

tisdag 7 oktober 2008

Blått hänge

Jag fick en beställning på ett blått hänge i snäckskalsstenarna av en kollega.

Två par örhängen


Jag har inte gjort så mycket idag men två par örhängen har det blivit ivarjefall. De översta är en annan variant av Padmés örhängen som jag gjorde härom dagen. De nedersta gröna har jag även gjort ett till par åt mig själv, lagom långa att ha på jobbet.

måndag 6 oktober 2008

Ett till blomhalsband.


Min dotter klagar på att jag "bara gör blomhalsband". Tja, jag gillar att göra dem och folk gillar dem, vad mer kan jag säga...

Inspiration från Star Wars...


Min son och jag tittade på Star Wars 3 idag och jag blev inspirerad av ett par örhängen Padmé hade. De hon hade i filmen är i och för sig i guld men jag tycker dessa 8 cm långa örhängen blev läckra också. Perfekta för fest.

En brosch

En kompis ville ha en lite mindre brosch än den jag gjorde till mig själv. Resultatet blev denna. Den är ca 6 cm i diameter.

Hjärtörhängen

En kollega som köpte ett hjärthänge ville ha örhängen till som passade så jag gjorde dessa. Jag vände på designen men jag tyckte de blev jätte söta.

söndag 5 oktober 2008

Ett matchande grönt kit





Jag kännde för att göra lite med gröna pärlor idag. Det blev tre saker. Det är ju så kul att pyssla så det är svårt att göra något annat.

R's halsband till Farmor


R skriver: Hej! Det här halsbandet gjorde jag till farmor. Hon ville ha ett halsband med mycket färg, så jag gjorde ett!!

Ett till stenhalsband.


Jag har köpt olika sorters stenar för att prova göra halsband av. Detta är ett. Det svåraste är att få silvertråden snygg på baksidan också. Jag har ingen riktig lösning på det men min man tror han kan klura ut en. Hoppas det.

Mer från stenmässan



Jag har också köpt olika varianter av glashjärtan och färgade odlade pärlor. Två resultat ovan.

Nya örhängen



Jag handlade nya glaspärlor på stenmässan. Resultatet två par nya örhängen.

Min dotter gjorde en ny variant av blomhalsbandet


Min dotter snurrade till denna underbara blomma. Jag glömde bara att lägga in den på bloggen igår.