lördag 20 september 2008

Örhängen


Jag gjorde också örhängen i går och idag. Tänkte att de kanske kunde passa till blomhalsbandet jag gjorde häromdagen. Enkla men ganska söta tycker jag. Jag kommer dock inte ihåg om min jobbarkompis har hål i öronen. Jag får väl chansa....

Min dotter vill också vara med


Min dotter vill också göra och lägga ut bilder på smycken. Så här är hennes örhängen hon gjorde igår och idag.

fredag 19 september 2008

Svävande pärlor


Jag hade nästan glömt bort att jag hade gjort ett halsband med "svävande" pärlor i våras också. Jag har gjort ett till med blå nyanser som jag gett bort till min mamma. Enda problemet med dem är att jag nog har limmat lite dåligt så vissa pärlor ramlar ner till nästa pärla. Jag får göra det bättre nästa gång.

Nervöst...Min första beställning är klar.


Nu har jag varit och handlat både pärlor och silverståltråd och gjort halsbandet till min jobbarkompis. Tyvärr var det slut på läderband så jag får köpa det nästa vecka. Jag hoppas verkligen att hon tycker om det. Min man tyckte det var jättefint men man vet ju inte....Nervöst är det ivarjefall. Bilden ovan är på halsbandet.

torsdag 18 september 2008

Hur det började.


Mitt intresse för att göra egna smycken började med att min dotter kom hem med en morsdagspresent hon gjort på skolan. Det var ett hjärta som bestod av silvertråd och små blå pärlor. Jag älskade det på en gång.



Mitt första smycke


Detta var det första smycket jag själv gjorde. Det var så kul!!
Extra kul eftersom jag har fått många kommentarer om folk tycker att det är fint.

Min första beställning.


I går kväll tog jag för första gången på länge med att göra ett smycke till. Jag följde en beskrivning i en bok och resultatet ser ni ovan.

En jobbarkompis tyckte det var så fint hon beställde ett eget. Kul!! Vi skall byta ett smycke mot en hemmasydd "lunchlåde väska". Jag måste bara köpa lite mer material först eftersom min silvertråd är slut och hon vill ha lite andra färger på pärlorna.